HOGYAN KEZDJÜK?

Tervezzük meg együtt az Ön csempekályháját!

Cserépkályhát többféleképpen is lehet építeni.
  • Hagyományos módszerrel, úgy ahogy ötven-nyolcvan éve: egyrétegű falazattal, agyaggal dróttal összefogva, 10-12 évenként újrarakatva remélve, hogy majd jól is fog működni.
  • Ahogy egy házat sem úgy építünk mint ötven éve, a cserépkályhát is lehet korszerű technológiával elkészíteni: dupla, ragasztott falazattal amely a dupla biztonságon kívül azt is jelenti, hogy soha nem kell újrarakatni. Méretezéssel, számításokkal kell megalapozni a helyes működést. A hihetetlen forma- és stílusválaszték már csak ráadás..
Ne bízza a jószerencsére, hogy jól fog-e működni a lakása közepébe felállított tűzrakóhely! És jól fog-e mutatni? Az egyedi, modern cserépkályha, kandalló tervezése mérnöki munka, nem bízható a kivitelező "megérzéseire". Sőt, a kivitelezés sem végezhető "kisujjból", az nagyon precíz hozzáállást, előképzettséget, gyakorlatot és kitartást igényel...

Tekintse meg ezen a weboldalon a nagyszámú referenciánkat a "Vitálkályha projektek" és a "Korábban épült kályhák" menüpontok alatt, és tanulmányozza a többi hasznos tudnivalót is. És ha úgy érzi, hogy ilyen munkára és hozzáállásra - és egy korszerű csempekályhára - van szüksége akkor az alábbi űrlapot kitöltve igényelhet ingyenes helyszíni konzultációt. Vagy egyszerűen hívjon fel a +36 30 5476423 (Gulyás István) telefonszámon, és átbeszéljük a további lépéseket, tudnivalókat. A megvalósításhoz kettő hónap szükséges, érdemes tehát időben lépni!